logoPučko Otvoreno Učilište Labin

Znanje POkreće Svijet

Ostali programi

Približimo umjetnost djeci

Od ove se godine u Gradskoj galeriji Labin, a u dogovoru sa školama i vrtićima sa područja Labina, započelo sa inicijativom približavanja umjetnosti djeci i djece umjetnosti.

Izložbe u Gradskoj galeriji čiji postav traje za trajanja školske godine, posjećene su i velikim brojem djece koje kroz izložbu vodi koordinatorica programa Tea Bičić. Za pojedine izložbe omogućiti će se i vođenje autora/ice izložbe te prikladne likovne radionice tematski povezane sa izložbama.

Jedan od ciljeva kulturne strategije Grada Labina je i povećanje kulturne participacije građana za koju je nužna bliska suradnja sa školskim sustavom kroz koji se stječu prva znanja o umjetničkim djelima i kulturnim događajima.Radionica fotografije za učenike srednjih škola

U petak, 22. travnja 2016., u popodnevnim satima u Gradskoj galeriji Labin održana je edukativna radionica fotografije za učenike srednjih škola. Radionicu je vodio pulski fotograf Đani Celija, autor samostalne izložbe „Prorezi“ koja je trenutno postavljena u Gradskoj galeriji.

Učenici su na radionici mogli naučiti tehniku kojom ispisanu digitalnu fotografiju prethodno snimljenu njihovim "pametnim" telefonima mogu prenijeti na bilo koju površinu, te na taj način dobiti jednu potpuno novu dimenziju te iste fotografije.

Radionica je organizirana u sklopu edukativnog programa Gradske galerije Labin „Približimo umjetnost djeci“, uz potporu i suradnju Pučkog otvorenog učilišta Labin, Grada Labina, Istarske županije i Srednjoškolskog centra Mate Blažina Labin.

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design