logoPučko Otvoreno Učilište Labin

Znanje POkreće SvijetKINO LABIN

pri Pučkom otvorenom učilištu Labin


KINO PROGRAM

VELJAČA 2018.
02.02. I 03.02. u 20:00 sati

OSMI POVJERENIK

Kategorija 15

Osmi povjerenik

IZVORNI NAZIV: Osmi povjerenik

REDATELJ: Ivan Salaj

ŽANR: drama, komedija

ULOGE: Frano Mašković, Borko Perić, Nadia Cvitanović, Ivo Gregurević, Goran Navojec

TRAJANJE: 139 min.

SADRŽAJ FILMA:
Siniša Mesjak, arogantan i ambiciozan političar u usponu, nađe se u središtu skandala. Kako bi ga sklonio od javnosti, premijer ga imenuje povjerenikom vlade RH na najudaljenijem naseljenom otoku Trećiću, sa zadatkom organiziranja lokalnih izbora. Predhodnih sedam povjerenika u tome nije uspjelo. Na Trećiću nema telefona, interneta ni signala za mobitel, a veza sa kopnom ovisi o nafti koju dostavljaju talijanski šverceri. Otočani govore nerazumljivim dijalektom i bez prevoditelja Tonina, infatilnog mladića koji boluje od čudne padavice, Mesjak ne bi razumio ni riječi. Nastojeći pronaći način da ostvari svoju misiju, Mesjak otkriva nestvaran svijet Trećića, pronalazi nevjerovatne likove, najboljeg prijatelja u životu i… samoga sebe.

TRAILER: https://youtu.be/t_gQwSTAUU8


 

03.02. u 11:00 i u 18:00 sati

AUTI 3

SINKRONIZIRANO

Auti 3

IZVORNI NAZIV: Cars 3

REDATELJ: Brian Fee

ŽANR: animirani film, avantura, komedija

ULOGE: Leon Lučev, Martina Čvek, Vili Matula, Dražen Kuhn, Žarko Potočnjak

TRAJANJE: 109 min.

SADRŽAJ FILMA:
Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Munjeviti Jurić iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Klare Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fantastičnog Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov!

TRAILER: https://youtu.be/2QFVsinY7qE


 

06.02. u 20:00 sati

SAV NOVAC SVIJETA

Kategorija 15

Sav novac svijeta

IZVORNI NAZIV: All the Money in the World

REDATELJ: Ridley Scott

ŽANR: kriminalistički, misterija

ULOGE: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer

TRAJANJE: 132 min.

SADRŽAJ FILMA:
Priča prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) koji je otet, a njegova majka Gail (Michelle Williams) pokušava uvjeriti njegovog djeda, milijardera Gettyja (Christopher Plummer), ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postanu brutalni. U utrci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?

TRAILER: https://youtu.be/fpBTe8kalSU


 

09.02. i 10.02. u 20:00 sati

BRATSTVO LOPOVA

Kategorija 15

Bratstvo lopova

IZVORNI NAZIV: Den of Thieves

REDATELJ: Christian Gudegast

ŽANR: akcija, triler

ULOGE: Gerard Butler, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr., Curtis 50 Cent Jackson

TRAJANJE: 140 min.

SADRŽAJ FILMA:
Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planiraju veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Angelesu, i to žele izvesti točno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Angelesa… Glumačku postavu čine Gerard Butler, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson, Jr., Evan Jones, Cooper Anderson, Maurice Compte, Kaiwai Lyman-Mersereau, Mo McRae, Meadow Williams i Brian Van Holt.

TRAILER: https://youtu.be/APBNI1VQ68k


 

10.02. u 11:00 i u 18:00 sati

DUGI IZ KAMENOG DOBA

SINKRONIZIRANO

Early Man

IZVORNI NAZIV: Early Man

REDATELJ: Nick Park

ŽANR: animacija, obiteljski, avantura

ULOGE: Dušan Bućan, Dražen Bratulić, Ranko Tihomirović, Dajana Čuljak

TRAJANJE: 89 min.

SADRŽAJ FILMA:
: Urnebesna prapovijesna avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smještena u doba prapovijesti, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čovjeka (Dugi) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete..

TRAILER: https://youtu.be/AKH6OirA9HY


 

13.02. i 16.02. u 20:00 sati

VALENTINOVO U KINU LABIN!

PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI

POSLJEDNJE POGLAVLJE

Kategorija 15

Pedeset nijansi slobodniji

16.02. – MALO IZNENAĐENJE PRIJE PROJEKCIJE FILMA!

IZVORNI NAZIV: Fifty Shades Freed

REDATELJ: James Foley

ŽANR: drama, romantični

ULOGE: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Brant Daugherty, Bella Heathcote, Eric Johnson

SADRŽAJ FILMA:
Posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James na velika platna donosi filmski spektakl za kraj. Romantika, napetost, triler i akcija u životima novopečenog bračnog para. Stari dvojac u novim okolnostima. Udobno se smjestite pripremite za neočekivano. Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi pridružuju se Brant Daudherty, Bella Heathcot, Eric Johnson, Arielle Kebbell i popularna pjevačica Rita Ora. Christian i Anastasia, sada imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa. No, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti, a napetost i akcija ovog puta sele van Crvene Sobe.

Gospodin i gospođa Grey vas očekuju. Vidimo se u kinu LABIN!

TRAILER: https://youtu.be/b8RQe9ssz0c


 

17.02. u 18:00 i u 20:00 sati

ODMETNICI

Renegades

IZVORNI NAZIV: Renegades

REDATELJ: Steven Quale

ŽANR: akcija, triler

ULOGE: Sullivan Stapleton, J.K. Simmons, Charlie Bewley

TRAJANJE: 105 min.

SADRŽAJ FILMA:
: Radi se o visokobudžetnom akcijskom trileru čija se radnja vrti oko američkih marinaca koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Glumačku ekipu predvodi Oscarom nagrađeni J.K. Simmons uz Sullivana Stapletona (300: Uspon carstva) i Charliea Bewleya (Sumrak saga). Zanimljivo je da su dio ekipe filma činili hrvatski filmski djelatnici i da se film snimao upravo u Hrvatskoj.

TRAILER: https://youtu.be/oldvAQgLiw4


 

20.02. u 20:00 sati

ERIC CLAPTON: ŽIVOT U 12 TAKTOVA

Eric Clapton: A life in 12 bars

IZVORNI NAZIV: Eric Clapton: A Life in 12 Bars

REDATELJ: Lili Fini Zanuck

ŽANR: dokumentarni

ULOGE: Eric Clapton, B.B. King, Jimi Hendrix, George Harrison

TRAJANJE: 135 min.

SADRŽAJ FILMA:
: Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti, tekstopiscu i pjevaču impresivne karijere, koja i danas traje, te autora niza hitova među kojima su najpoznatiji „Wonderful Tonight”, „Cocaine”, „Layla”, „I Shot The Sheriff”, „Lay Down Sally” i „Tears In Heaven”. Film će uroniti i u mračnije kutke Claptonovog života, uključujući ovisnosti o alkoholu i narkoticima, kao i tragičnu smrt njegova četverogodišnjeg sina Conora 1991. godine. Ta ga je tragedija inspirirala da napiše „Tears In Heaven”, jedan od najvećih hitova u njegovoj karijeri.

TRAILER: https://youtu.be/7Dh17gg0f64


 

23.02. i 24.02. u 20:00 sati

BLACK PANTHER

Black Panther

IZVORNI NAZIV: Black Panther

REDATELJ: Ryan Coogler

ŽANR: akcija, avantura, Sci-Fi

ULOGE: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira

TRAJANJE: 134 min.

SADRŽAJ FILMA:
: Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

TRAILER: https://vimeo.com/221391732


 

24.02. u 11:00 i u 18:00 sati

PROJEKT FLORIDA

The Florida Project

IZVORNI NAZIV: The Florida Project

REDATELJ: Sean Baker

ŽANR: drama

ULOGE: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe

TRAJANJE: 134 min.

SADRŽAJ FILMA:
: Topao, osvajajući i graciozno životan, film „Projekt Florida“ redatelja Seana Bakera je duboko dirljiv i nezaboravljiv pogled na djetinjstvo za koji je glumac Willem Dafoe proglašen najboljim sporednim glumcem godine od strane udruženja kritičara New Yorka, Los Angelesa, Detroita, Bostona, Chicaga, San Francisca i mnogih drugih, a zaradio je i nominaciju u istoj kategoriji za Zlatni globus. Smještena na razmeđi autocesta, radnja filma prati šestogodišnju Moonee (Prince) i njezinu buntovnički nastrojenu majku Halley (Vinaite) u razdoblju ljetnih mjeseci. Njih dvije iz tjedna u tjedan žive u motelu „Magični dvorac“ kojim upravlja Bobby (Dafoe, nominiran za nagradu Zlatni globus upravo za ovu ulogu), a čiji kruti vanjski izgled skriva njegov karakter prepun ljubaznosti i suosjećanja. Unatoč nimalo prijateljski nastrojenom okruženju, Moonee nema problema svakoga dana uživati u životu, upuštajući se u bezbrojne avanture skupa s novopridošlicom Jancey koja joj ubrzo postaje najboljom prijateljicom. Međutim, Moonee nije niti svjesna da njezinu delikatnu fantaziju o životu održava težak rad i žrtva njezine majke, koja je prisiljena istraživati sve opasnije mogućnosti kako bi priskrbila sredstva za pristojan odgoj svoje kćerke....

Nominiran za nagradu Oscar u kategoriji najbolji sporedni glumac!

TRAILER: https://youtu.be/WwQ-NH1rRT4


 

27.02. u 20:00 sati

GAZDA: POČETAK

Gazda: Početak

IZVORNI NAZIV: Gazda: Početak

REDATELJ: Dario Juričan

ŽANR: dokumentarni

TRAJANJE: 83 min.

SADRŽAJ FILMA:
GAZDA:POČETAK drugi je film iz serijala Gazda. Priča je to o Agrokoru prije Agrokora, o debaklu privatizacije, tranzicije i pravosuđa te nasljeđu koje i danas baštinimo.

TRAILER: https://youtu.be/AVQNNPc4-IQ


 

Na temelju članka 30. Zakona o audiovizualnim djelatnostima (»Narodne novine« br. 76/07, 90/11) Hrvatsko audiovizualno vijeće, na prijedlog ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra, donosi PRAVILNIK O KATEGORIZACIJI AUDIOVIZUALNIH DJELA

  • Kategorija 18

    Kategorija „18“: Označava filmove čiji sadržaj je preporučen isključivo punoljetnim osobama i nije preporučen za maloljetnike.

  • Kategorija 15

    Kategorija „15“: Označava filmove čiji sadržaj ili dijelovi sadržaja nisu preporučeni za maloljetnike mlađe od 15 godina.

  • Kategorija 12

    Kategorija „12“: Označava filmove čiji sadržaj ili dijelovi sadržaja nisu preporučeni za maloljetnike mlađe od 12 godina.

  • Kategoriju »Svi uzrasti« nije potrebno posebno označavati simbolom i smatra se da svaki film koji nije posebno označen simbolom neke druge kategorije spada u kategoriju »Svi uzrasti«.

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design