Otvorene prijave za Klub za zapošljavanje u Labinu, Puli i Umagu

Hrvatska mreža znanja

RINI.ME – prema tržištu rada!

Otvorene prijave za Klub za zapošljavanje u Puli, Labinu, Umagu

Cilj Kluba je raditi na osnaživanju, informiranju i savjetovanju sudionika za planiranje aktivnog nastupa na tržištu rada i promišljanje svoje karijere. Prvi Klub će se odvijati u Labinu u listopadu za koji se prijave primaju do 15.10.

Klub će se u Puli održati u studenom 2018., u Umagu u veljači 2019. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto.

Klub se odvija jednom tjedno, kroz 6 tjedana. Osim grupnih radionica, provoditi će se i individualni susreti s polaznicima jer je obaveza svakog pojedinca ulaganje u vlastitu zapošljivost i to je ono čemu klub teži. Kroz Klub ćemo razgovarati o važnim alatima kao što su: životopis, molba za posao, intervju s poslodavcem, kanali traženja posla. Osim toga obuhvatiti ćemo jednako važne teme za kvalitetan nastup pred poslodavcem: komunikacijske vještine, definiranje ciljeva, upravljanje vremenom.

Prijaviti se mogu NEZAPOSLENE osobe u dobi do 29 godina, žene (svih dobi) i osobe s invaliditetom.

  Gdje:
 • LABIN – POU Labin – prijave do 15.10.2018.
 • PULA – Diopter - otvoreno učilište, ZUM – prijave do 30.10.2018.
 • UMAG – POU „Ante Babić“ Umag – prijave do 30.11.2018.

Klub se odvija u opuštenoj i radnoj atmosferi, maksimalno se prilagođavajući interesima i potrebama polaznika.

Broj mjesta je ograničen. Iskoristite priliku i ispunite prijavni obrazac OVDJE.

Sve aktivnosti su besplatne za sudionike koji imaju i mogućnost besplatnog sudjelovanja u programima obrazovanja odraslih predviđenih u sklopu projekta, kao što su: monter optičkih tehnologija, talijanski jezik i marketing društvenih mreža.

Dodatne informacije o Klubovima i projektu Istarska mreža znanja mogu se dobiti osobno u Učilištu Diopter i Pučkom otvorenom učilištu Labin, putem telefona: 052/501-500, 098/276-179 ili 052/852 133, te putem e – maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Projekt „Istarska mreža znanja“ provodi Diopter - otvoreno učilište s partnerima: Pučko otvoreno učilište Labin, Pučko otvoreno učilište „Ante Babić“ Umag, Ekonomska škola Pula, udruga ZUM i Institut za razvoj tržišta rada.

Projekt se financira u sklopu Poziva: „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“, vrijednost projekta je 994.350,36 HRK te je u 100% iznosu financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 14. svibnja 2018. te traje 20 mjeseci.

Cilj projekta je unapređenje lokalnog tržišta rada i razvoj zapošljivosti 42 korisnika projekta kroz unaprjeđenje suvremenih modela podrške u obliku Klubova za zapošljavanje i inovativnih obrazovnih programa u skladu s mjerama Strategije razvoja ljudskih potencijala Istarske županije (SRLJP IŽ). Više o projektu saznajte OVDJE.

Obilježavanje 12. Tjedna cjeloživotonog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Labin

12. Tjedan cjeloživotnog učenja

12. TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već dvanaestu godinu zaredom organizira Tjedan cjeloživotnoga učenja – nacionalnu obrazovnu kampanju koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

Aktivnosti 12. Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se ove godine održava od 1. do 7. listopada, započet će 1. listopada Svečanim otvorenjem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je svakog od proteklih Tjedana cjeloživotnog učenja. Pritom se kampanja svake godine dodatno razvijala, širio se opseg aktivnosti i područja provedbe, povećavao broj aktivnosti, kao i uključenih institucija, jačala se uključenost ključnih aktera na svim razinama te je, što je posebice važno, neprestano rastao broj građana koji su sudjelovali na nekoj od aktivnosti. Prošlogodišnjom kampanjom obuhvaćena su 722 događanja na kojima je sudjelovalo više od 30 000 građana.

Građani će i ove godine imati mogućnost posjećivati besplatne radionice, predavanja, okrugle stolove, koncerte, dok će niz obrazovnih ustanova otvoriti svoja vrata i omogućiti potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude.

Europska dimenzija kampanje naglašena je činjenicom da se kampanja provodi u okviru projekta Promocija cjeloživotnog učenja ukupne vrijednosti 11.508.270,12 kn, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, sa svrhom osvješćivanja važnosti cjeloživotnog učenja i povećanja sudjelovanja odraslih, kako bi se ojačala njihova konkurentnost na nacionalnoj i lokalnoj razini.

Veliku potporu kampanji daju nam i osobe iz javnoga života – Anamarija Asanović, Oliver Mlakar i Marko Torjanac, kao promotori kampanje koji svojim životnim primjerom ističu važnost cjeloživotnog učenja i ulaganja u sebe.

Pučko otvoreno učilište Labin uključuje se obilježavanje 12. Tjedna cjeloživotnog učenja sljedećim aktivnostima:

 • DANI OTVORENIH VRATA POU LABIN- PREZENTACIJA OBRAZOVNIH PROGRAMA U PONUDI
  - OD PONEDJELJKA, 01.10.2018. DO PETKA, 05.10.2018. (OD 08 DO 13 SATI)

 • BESPLATAN ULAZ U NARODNI MUZEJ LABIN
  - UTORAK, 02.10.2018. (OD 10 DO 12 SATI)

U petak, 21.09.2018. u Gradskoj galeriji Labin otvara se izložba "SVE PRŠTI OD SREĆE"

GRADSKA GALERIJA LABIN u suradnji s GALERIJSKIM CENTROM VARAŽDIN predstavlja izložbeni projekt "DVE PRŠTI OD SREĆE".
Kustos i selektor izložbe: Marijan Špoljar, povjesničar umjetnosti
Autori: Vlasta Delimar, Marijan Molnar, Vlatko Vincek, Darwin Butković, Ivan Mesek, Antonio Grgić, Slaven Macolić, Gordana Kovačić Macolić, Zvonimir Haramija, Živko Toplak, Toni Franović, Gordana Špoljar Andrašić, Saša Živković, Mario Periša, Ivan Gundić, Alen Novoselec, Maša Bajc, Bojan Koštić i Tomislav Turković

Otvorenje u petak, 21. rujna 2018. godine, u 19 i 30 sati

Continue Reading

More Articles...

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design