• Home
  • Vijesti
  • Upisi u nove programe srednjoškolskog obrazovanja i prekvalifikacije

Upisi u nove programe srednjoškolskog obrazovanja i prekvalifikacije


Trogodišnje zanimanje:

KUHAR/ICA Novo! Upisi u tijeku!

Odgojno-obrazovni program za zanimanje kuhar ima za cilj stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završenog obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadaće u zanimanju kuhar.

Uvjeti upisa: završena osnovna škola, liječničko uvjerenje (potvrda) o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova kuhara/ice, te sanitarni pregled za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu.

Uvjeti za upis u program prekvalifikacije: završena srednja škola, liječnička potvrda o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova kuhara/ice, te sanitarni pregled za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu. Za polaznike koji se upišu u program prekvalifikacije izvršit će se uvid u svjedodžbe te nastavne planove i programe vrste škole koju su prethodno završili radi utvrđivanja razlika i dopuna općeobrazovnih i strukovnih sadržaja koje trebaju polagati i praktičnih sadržaja koje trebaju obaviti.

Dvogodišnje zanimanje:

POMOĆNI KUHAR/ICA Novo! Upisi u tijeku!

Odgojno-obrazovni program za zanimanje pomoćni kuhar stjecanje znanja, vještina, navika i stavova koje će polazniku omogućiti da nakon završenog obrazovanja samostalno obavlja jednostavnije poslove i zadaće u svom zanimanju.

Uvjeti upisa: završena osnovna škola, najmanje 15 godina života, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (da nema nikakvih kontraindikacija bolesti koje bi onemogućile obrazovanje u ovom zanimanju).

Uvjeti za upis u program prekvalifikacije: najmanje 17 godina starosti, završeni neki od programa dvogodišnjeg, trogodišnjeg ili četverogodišnjeg trajanja obrazovanja, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti. Za polaznike koji se upišu u program prekvalifikacije izvršit će se uvid u svjedodžbe te nastavne planove i programe vrste škole koju su prethodno završili radi utvrđivanja razlika i dopuna općeobrazovnih i strukovnih sadržaja koje trebaju polagati i praktičnih sadržaja koje trebaju obaviti.

Nakon uspješno završenih programa stjecanja stručne spreme, osposobljavanja ili usavršavanja polaznici ovisno o programu dobivaju svjedodžbu, uvjerenje o osposobljenosti ili usavršavanju koji se upisuju u e-radnu knjižicu.

Zainteresirani se mogu prijaviti na broj telefona 852-133 ili osobno u prostorijama POU Labin.

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design