• Home
  • Vijesti
  • Upisi u program stručnog osposobljavanja za dadilje

Upisi u program stručnog osposobljavanja za dadilje

dadilje

UPISI U NOVI PROGRAM STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA ZA DADILJE

Pučko otvoreno učilište Labin poziva sve zainteresirane da se upišu u program stručnog osposobljavanja za dadilje.

Završetkom programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni skrbiti se samostalno o zdravlju i sigurnosti djeteta do 14. godine života, obavljati djelatnost dadilje prema zakonskim propisima i pravilima struke, komunicirati s djecom, roditeljima i suradnicima na primjeren način, skrbiti o emocionalnom, tjelesnom, intelektualnom i socijalnom razvoju djeteta, provoditi uravnoteženu, raznovrsnu i zdravu prehranu djeteta, provoditi higijenu i odijevanje djeteta rane, predškolske i školske dobi, organizirati igru, rekreaciju i zabavu za dijete, nadzirati školske obveze i ostale aktivnosti djeteta prema uputi roditelja, primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

UVJETI UPISA:
Sukladno članku 8., stavak 1. Zakona o dadiljama (»Narodne novine«, broj 37/2013.), uvjet upisa je najmanje trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje obrazovne razine 4.1. i uvjerenje obiteljskoga liječnika o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova dadilje.

Nakon uspješno završenog programa osposobljavanja polaznici dobivaju uvjerenje o osposobljenosti koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 052/852-133 ili dođite osobno u Učilište, na adresi Alda Negrija 11.

POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design