CIRCLE OF MAGIC AND MYSTERY

"CIRCLE of MAGIC and MYSTERY"

U subotu, 24.10.2015. u 18 sati

CIJENA PREDSTAVE: DJECA 20,00 kn // ODRASLI 30,00 Kn

prodaja ulaznica na blagajni prije predstave (od 17 do 18 sati)

GLAVNE ZNAČAJKE PROGRAMA

Projekt je rezultat timskog rada između pedagoga, nastavnika i iluzionista. U želji da djeca imaju što ljepše dojmove s predstave smatrali smo ovakvu suradnju nužnom.

Program «C.M.M.» pomaže u razvoju ciljno-orijentiranog načina razmišljanja, koje je nužno u svakodnevnoj komunikaciji u društvu i obiteljskoj zajednici. Iskustva koja učenici usvoje na samom nastupu ostavljaju dubok trag u njima i ugrađuju ih u svoj život.

Smisao projekta «C.M.M.» je doprijeti do svakog učenika pojedinačno, potaknuti njegovu kreativnost, izgradnju osobnosti te vlastitim uspjesima na pozornici učvrstiti samopouzdanje. Kroz cjelokupan program svako dijete osjeti kako je jedinstveno i posebno.Učenici postaju dio predstave, igraju “glavne uloge” i postaju dio čarolije. Kroz smijeh, zabavu te priču koja se provlači kroz pojedine dijelove programa djeca uče nova poučna iskustva.

Ispreplitanjem talenta profesionalnog zabavljača, suradnjom djece i pedagoškim pristupom radu, program daje kvalitetnu zabavu, pouku i radnu motivaciju svakom djetetu. Glavna prednost ovog programa pred klasičnim kazališnim predstavama gdje su djeca samo pasivni promatrači, ovdje je aktivno sudjelovanje u programu. Djeca su ključni dio predstave. Kroz “igru” oni uče i lakše se koncentriraju na rad. Usvajanje ovog programa potiče ih na snažniju pozornost i tako usmjerava ka još boljem razumijevanju školskog gradiva.

Vrhunska scenska i tehnička opremljenost (ozvučenje, rasvjeta, specijalni efekti te popratna oprema) pružit će visoku kvalitetu izvedbe cjelokupnog programa te potpuni doživljaj čarolije.

Nastup iluzionista Catarze puno je više od klasične mađioničarske predstave.

Svoju publiku Catarza vodi na “putovanje“ van okvira klasičnog mađioničarstva. Publika ostaje u čuđenju ali krajnji je rezultat puno intenzivniji od prozaičnog pitanja KAKO ON TO RADI? Krajnji rezultat je intenzivno čarobno iskustvo!


POU Labin

Adresa: Alda Negrija 11

Demo

Ravnateljica

Daniela Mohorovic

Kontaktirajte nas!

Tel: +385 52 852 133

Save

Copyright © 2014 Pučko Otvoreno Učilište Labin. All Rights Reserved.

Lloyds design studio, web design, graphic design