KinoNovosti

DOLITTLE sinkronizirano

Sub. 18.01. u 18,00 sati, Ned. 19.01. u 17,00 sati

 IZVORNO IME: Dolittle

REDATELJ: Stephen Gaghan

ŽANR: epska avantura

ULOGE: Krešimir Mikić, Marko Ožbolt, Jelena Miholjević, Ognjen Milovanović, Bojan Navojec, Luka Petrušić

TRAJANJE FILMA: 96 minuta 

GODINA: 2020

DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

Robert Downey Jr. elektrificira jednog od najpostojanijih likova u književnosti na vrlo životopisan prikaz klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama: Dolittle.

Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu, ekscentrični doktor John Dolittle (Downey), poznati liječnik i veterinar Engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle, u društvu egzotičnih životinja.

Ali kada se mlada kraljica (Jessie Buckley) teško razboli, nevoljko Dolittle je prisiljena uploviti u epsku avanturu do mitskog otoka u potrazi za lijekom, povratiti svoju duhovitost i hrabrost dok se suočava sa starim protivnicima i otkriva čudesna stvorenja.

Doktoru se u njegovom naumu pridružuju mladi, samozvani pripravnik i raskalašena družina životinja, uključujući tjeskobnu gorilu, entuzijastičnu, ali ne baš pamentu patku, dvolični dvojac ciničnog noja i nadmoćnog polarnog medvjeda te snažnu papigu, koja je i najvjerniji savjetnik Dolittlea.

U sinkronizranoj verziji glumačku postavu čine Krešimir Mikić kao Dolittle, Marko Ožbolt, Jelena Miholjević, Ognjen Milovanović, Bojan Navojec, Luka Petrušić, Robert Ugrina i drugi.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button