IstaknutoKazališteNovosti

PETAK 10.5. u 20:00 // KAZALIŠNA PREDSTAVA UDAVAČE

Hit teatar gostuje u Labinu u petak 10.05.2024. u 20.00 sati

U petak, 10. svibnja u 20 sati u Kinu Labin možete pogledati predstavu Hit teatra Udavače u kojoj glume Matea Elezović Brdar, Jan Kerekeš i Erna Rudnički.
O PREDSTAVI:
* Nagrada za najbolje žensko glumačko ostvarenje, 16. Glumište pod Murvom
* Nagrada publike ‘Najjači smehek’, 11. Tjedan smijeha u Varaždinu
Kazališni hit Udavače britkim humorom baca svjetla reflektora na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kakve niste mogli ni zamisliti, kao i razloge koje pojedince dovode do ‘sudbonosnog da’.
Od neobičnog romskog vjenčanja, vjenčanja luckaste bakice u Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a. Čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio – Matea Elezović Brdar, Jan Kerekeš i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti.
– Jer humor je uvijek u trendu –

Matko Elezović ovim je tekstom ponovno dokazao zašto je jedan od najizvođenijih hrvatskih komediografa.
Ulaznice su u prodaji radnim danom od 8 do 14 sati na adresi Aldo Negri 11 (ured administracije) po cijeni od 9 eur u preprodaji, dok na dan predstave ih je moguće nabaviti po 10 eur sat vremena prije predstave na blagajni Kina.
Organizator: Pučko otvoreno učilište Labin

Možda vas zanima i ovo

Back to top button