Obrazovanje odraslih

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE LABIN OTVARA UPISE U TEČAJEVE I RADIONICE STRANIH JEZIKA

Nastavljaju se i radionice engleskog za djecu

Tečajevi za odrasle

Pri Pučkom učilištu Labin kreće se sa novim ciklusima učenja stranih jezika. U ponudi nudimo engleski, njemački, francuski, španjolski, talijanski, portugalski i hrvatski jezik za strance.

Upisi započinju 26. kolovoza i traju do 12. rujna, a od 16. rujna se kreće s tečajevima i/ili radionicama. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno u malim grupama u prostorijama Učilišta, u popodnevnim satima prema dogovoru grupe i predavača.

Cijena tečaja/radionice je 300 eura (mogućnost plaćanja u ratama gotovinski i kartično), za 70 školskih sati. Moguće je ostvariti 10% popusta za polaznike koji su pohađali neki tečaj ili verificirani program ili 15% popusta za polaznike koji nastavljaju usavršavanje/osposobljavanje u istom sektoru ili jeziku iz zimsko/proljetnog ciklusa 2024. godine.

Po završetku tečaja izdaje se Potvrda učilišta o poznavanju određenog modula jezika ili Uvjerenje na kraju svakog stupnja koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Dokumenti potrebni za upis (preslike):

    • završna svjedodžba srednje škole
    • domovnica
    • rodni list (min 18 godina starosti)
    • ispunjena pristupnica (vlastoručno potpisana).

Po predaji svih dokumenata potrebno je temeljem računa izvršiti uplatu upisnine. Bez plaćene upisnine nije moguće prisustvovati tečaju/radionici.

Tečaj engleskog jezika za djecu

Nakon uspješno završenog ciklusa engleskog jezika za djecu upisujemo novu generaciju polaznika!

Radionice će biti podijeljene u dvije grupe, za djecu od 3 do 6 godina i za djecu prvog i drugog razreda (7-8 godina).

Za obje skupine, radionica će trajati  60 min, dva puta tjedno. Cijena radionice je na mjesečnoj bazi, 40 eura za uzrast od 3 do 6 godina i 45 eura za uzrast od 7 do 8 godina. Termini su utorkom i četvrtkom u popodnevnim satima od 16 h do 17 h i od 17:15 h do 18:15 h. Upisujemo grupe do najviše 8 djece po grupi. Radionice će se održavati od 19. rujna do 12. lipnja 2025.

Učenje novog jezika lakše je u djetinjstvu, a djeca se pri tom mogu zabaviti, družiti i steći nove prijatelje. Kroz zabavne jezične aktivnosti, pjesme, igre,  priče te adekvatno dobi prilagođenim edukacijskim materijalima, djeca na jednostavan način brzo i s lakoćom uče i usvajaju odabrani strani jezik uče bez straha, kroz igru i zabavu.

Pridružite se oglednom satu u utorak 17. rujna s početkom u 16 sati pod vodstvom Ive Rabac.

Iva Rabac je nastavnica pedagoškog usmjerenja sa položenim Engleskim jezikom te ima dugogodišnje iskustvo u radu u odgojno – obrazovnom sustavu uključujući nastavu engleskog jezika. Spremna na rad s mališanima kroz razne aktivnosti koje će potaknuti dječju radoznalost i istraživački duh u specijalno opremljenoj učionici, a ponekad i na otvorenom.

Više informacija može se dobiti na telefon 099 2005 700, e-mail: obrazovanje@uciliste-labin.hr ili  osobno na adresi Istarska 1, II kat (zgrada policije.)

Možda vas zanima i ovo

Back to top button