Gradska galerijaMuzej

Obilježavanje Svjetskog dana turizma u Narodnom muzeju i Gradskoj galeriji Labin

Narodni muzej i Gradska galerija Labin i ove su se godine uključili u obilježavanje Svjetskog dana turizma.

Predstojećeg vikenda, u subotu 28. i nedjelju 29. rujna 2024. obilježava se Svjetski dan turizma u organizaciji Upravnog odjela za turizam Istarske županije. Obilježavanje Svjetskog dana turizma organizira se već devetu godinu zaredom, a ove godine održava se pod geslom „TOURISM & PEACE / TURIZAM I MIR“.

Uz mnogobrojne ovogodišnje sudionike, u obilježavanju Svjetskog dana turizma sudjelovat će Narodni muzej i Gradska galerija Labin pri Pučkom otvorenom učilištu Labin.

Narodni muzej Labin možete posjetiti u subotu 28. rujna između 10 i 15 sati uz 50 % jeftiniju ulaznicu te razgledati stalni muzejski postav u palači Battiala Lazzarini, spustiti se u rudnik u podrumu palače i rješavati zagonetke, ali i testirati svoje znanje o Labinskoj republici iz 1921. godine putem interaktivne igrice naziva „Labinska republika: Rudarski ustanak“.

U Gradskoj galeriji Labin pozvani ste uživati u izložbi pod nazivom „Varijacije“ umjetnice mlađe generacije Luce Lukačić, također u subotu 28. rujna između 10 i 15 sati, uz besplatan ulaz.

Dobro došli!

Možda vas zanima i ovo

Back to top button