IstaknutoNatječaji

NATJEČAJ ZA POPUNU SLOBODNOG RADNOG MJESTA KINOOPERATER

Određeno vrijeme zbog povećanja opsega poslova

ALDA NEGRIJA 11

52 220 LABIN

OIB 43833760619

KLASA: 112-02/24-01/9

URBROJ: 2163-4-5-24-1

LABIN, 12.09.2024.

Na temelju članka  29. Statuta i članka 8. Pravilnika o radu Pučkog otvorenog učilišta Labin ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Labin raspisuje:

NATJEČAJ

za popunu slobodnog radnog mjesta radnog mjesta

KINOOPERATER  (m/ž) – 1 izvršitelj/ica,

  • nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno
  • rad na određeno vrijeme zbog povećanja obujma posla 1 godina

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati:

  • KV/SSS (3 godine, 4 godine) tehničkog usmjerenja,
  • poznavanje audio-vizualne opreme i rukovanja njome,
  • 1 godina radnog iskustva u struci,
  • poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu,
  • vozačka dozvola B kategorije.

OPIS POSLOVA

  • rukuje s digitalnom kinom opremom te se brine za njenu ispravnost i funkcionalnost,
  • obavlja kinooperatorske poslove od kontrole ispravnosti filmova i ključeva, usnimavanja (upload) filmskih sadržaja u poslužitelj (server), pisanje zapisnika do projekcije filma,
  • rukuje scenskom i glazbenom opremom i osigurava njezinu punu funkcionalnost,
  • neposredno surađuje s tehničkom ekipom kod gostovanja ansambala, različitih kulturnih i drugih skupina,
  • neposredno i na dnevnoj razini surađuje s ravnateljem Ustanove,
  • održava čistoću kino kabine,
  • po potrebi pomaže pri istovaru i utovaru rekvizita povodom predstava, koncerata, izložbi i sl., ● odgovoran je za inventar kina, ispravnost uređaja i rasvjetnih tijela,
  • vodi brigu o plakatiranju za potrebe ustanove,
  • uredno vodi evidenciju prodanih ulaznica,
  • priprema izvješća o broju posjetitelja,
  • obavlja i druge poslove po nalogu ravnatelja/voditelja djelatnosti. 

Prijavi na natječaj potrebno je priložiti sljedeće:

  1. životopis
  2. dokaz o državljanstvu (preslika osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice)
  3. dokaz o stručnoj spremi i struci (preslika diplome ili svjedodžbe)
  4. dokaz o ukupnom radnom iskustvu (elektronički ispis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
  5. dokaz o radnom iskustvu (potvrda ranijeg poslodavca, odnosno drugi dokument, preslika ugovora o radu, preslika rješenja o rasporedu i slično, autorski ugovori i ugovori o djelu) ostvarenom na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke u trajanju od najmanje jedne (1) godine koji mora sadržavati vrstu poslova koju je podnositelj prijave obavljao, vrstu stručne spreme tih poslova i razdoblje u kojem je obavljao te poslove.
  6. uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od 3 mjeseca)
  7. dokaz o poznavanju jednog stranog jezika (svjedodžba, potvrda ili vlastoručno potpisana izjava)
  8. dokaz da kandidat/kinja poznaje rad na računalu (svjedodžba, potvrda ili vlastoručno potpisana izjava)
  9. ostali dokazi o radnom iskustvu i poslovima koji su vezani za rad u djelatnosti.

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik. Za ocjenu ispunjavaju li podnositelji prijave uvjete naznačene u oglasu, mjerodavan je posljednji dan roka za podnošenje prijava. Kandidat koji ima pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i priložiti odgovarajuće isprave kao dokaz o statusu te druge dokaze sukladno posebnom zakonu kojim je uređeno to pravo, a ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Pozivaju se osobe iz članka 102. stavak 1.- 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne Novine“ broj 121/17.), da uz prijavu na natječaj dostave i dokaze iz članka 103. stavka 1. prethodno navedenog Zakona. Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. Dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju mogu se potražiti na sljedećoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta ovim natječajem, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Svi zaprimljeni osobni podaci kandidata/kinje iz natječajne dokumentacije prikupljaju se i obrađuju isključivo u svrhu provedbe natječaja te se potom arhiviraju i neće se koristiti za drugu svrhu, a kandidat/kinja podnošenjem prijave na natječaj pristaje na navedeno, sve u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka – Uredba (EU) 2016/679.

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu (osobno): Pučko otvoreno učilište Labin, Alda Negrija 11, Labin u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Prijava na natječaj za KINOOPERATERA, na određeno  nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno – ne otvaraj“ ili na mail adresu uciliste@uciliste-labin.hr s naznakom u predmetu maila „Prijava na natječaj za KINOOPERATERA na određeno nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno”. Prijave koje se zaprime mailom mogu biti zaprimljene zaključno s 30.09.2024. do 15.00 sati, a u obzir se uzima dokumentacija prva zaprimljena.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola . S prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju sve propisane uvjete iz natječaja provest će se postupak selekcije putem intervjua i psihološko pismeno testiranje radi provjere radnih sposobnosti i procjene kandidata. Prije zapošljavanja obavezna je i liječnička provjera kandidata. Na natječaj se mogu prijaviti umirovljenici.

O vremenu i mjestu održavanja razgovora kandidati/kinje će se obavijestiti putem dostavljenih e-mail adresa. Za kandidata/kinju koji/a ne pristupi razgovoru, smatrat će se da je povukao/la prijavu na natječaj. Kandidati će pismenim putem biti obaviješteni o izboru. Pučko otvoreno učilište Labin zadržava pravo poništenja natječaja.

Planirani datum odabira kandidata je do 16. listopada 2024. Planirani početak rada kandidata je 20. listopada 2024.

Rok za podnošenje prijava na natječaj: od 12.09.2024. do 30.09.2024. do 15.00 sati.

 

Možda vas zanima i ovo

Back to top button