MuzejNovosti

Javni poziv za predlaganje programskih sadržaja povodom obilježavanja 500 godina rođenja Matije Vlačića Ilirika

Grad Labin poziva sve zainteresirane da se svojim idejama, prijedlozima, kreacijama ili već gotovim programskim sadržajima uključi u ovogodišnji veliki jubilej obilježavanja 500. obljetnice rođenja Matije Vlačića Ilirika.

Cilj ovoga Poziva je obogaćivanje programa obilježavanja jubilarne obljetnice rođenja Matije Vlačića Ilirika – čuvenog reformatora, teologa, lingviste, filozofa i crkvenog  povjesničara, najslavnije povijesne ličnosti Labina i Labinštine. Jubilej se obilježava kroz cijelu 2020. godinu, s naglaskom na programske sadržaje planirane od ožujka do listopada.

Predlagateljima programskog sadržaja Grad Labin nudi prostornu i infrastrukturalnu podršku prema mogućnostima, te punu promociju programskog sadržaja i njegovo uvrštavanje u službeni program obilježavanja jubileja, dok Predlagatelj odgovara za provedbu programa te snosi eventualne dodatne materijalne, tehničke i druge troškove kreiranja i održavanja programskog sadržaja.

Članovi Programskog odbora obilježavanja 500. obljetnice odabrati će i u službeni program uvrstiti one sadržaje koji se tematski i karakterom uklapaju u obilježavanje jubileja, te koji su ostvarivi sukladno prostornim, tehničkim i financijskim mogućnostima, dok će jedan najbolje ocijenjen predloženi programski sadržaj biti dodatno nagrađen s iznosom od 2.500,00 kn s namjenom  provedbe.

Javni poziv otvoren je do ponedjeljka, 24. veljače 2020. godine, a javiti se mogu svi građani – fizičke osobe, te udruge, ustanove i drugi neprofitni i negospodarski subjekti s područja Grada Labina te općina Raša, Sv. Nedjelja, Kršan i Pićan.

Prijedloge možete uputiti putem e-obrasca na LINK.

PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU PODATAKA

Podnošenjem prijave na Javni poziv prijavitelji su izričito suglasni da Grad Labin kao voditelj obrade osobnih podataka, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe Javnog poziva, samo u obimu i samo u svrhu provedbe natječaja, a sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679. od 27. travnja 2016. godine.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button