KazališteNovosti

Kakva ti je žena, takav ti je život

U petak, 06.03.2020. u Kinu Labin

Hit komedija Kakva ti je žena, takav ti je život!
06. ožujka gostuje u Kinu Labin s početkom u 20 sati.

Preispitajte svoje muško- ženske odnose uz fenomenalnog Dragana Marinkovića Macu i nasmijte se do suza!!!!

Cijene ulaznica:
60,00 kn u pretprodaji
70,00 kn na dan predstave

REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” osvaja regiju. Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.
Za nepuna dva mjeseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.
Brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.
“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo”, kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.
„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button