Kino

Petak, 02.04. u 20,00 sati Subota, 03.04. u 20,00 sati

NOBODY

Nobodyrating

IZVORNO IME: Nobody
REDATELJ: Ilya Naishuller

ŽANR: akcija

ULOGE: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd
TRAJANJE FILMA: 92 min

GODINA: 2021

DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:
Ponekad je mirna osoba, koju nitko ne primjećuje, najopasnija.
Dobitnik nagrade Emmy, Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska, Breaking Bad) glumi Hutch Mansella, neuglednog oca i muža, kojeg život ne mazi, a on je totalno pasivan i prima sve životne udarce bez želje i volje da se odupre. Apsolutni je nitko.
Za vrijeme noćne provale, Hutch odbija braniti sebe, ali i svoju obitelj iako njegov sin napada provalnike, sa željom da se izbjegne ozbiljno nasilje. Njegov sin Blake (Gage Munroe) je razočaran s ocem, a i njegova žena Becca (Connie Nielsen) sve se više udaljava od njega.
Provala pokreće u Hutchu dugo potiskivani bijes te postaje okidač koji ga usmjerava na brutalan put osvete na kojem se otkriva njegova mračna strana, ali i smrtonosne vještine koje posjeduje. Hutch mora obraniti obitelj od opasnog neprijatelja, vođe ruske mafije.
Režiju filma Nobody potpisuje Ilya Naishuller (Hardcore Henry) na temelju scenarija Derek Kolstada (John Wick). Hutchovog oca glumi Emmyijem nagrađeni Christopher Lloyd, a tajnu pomoć Hutchu pruža glazbenik i glumac RZA, prijatelj iz Hutcheve prošlosti koji posjeduje jednako smrtonosne vještine.Producenti filma su Kelly McCormick i David Letich koji potpisuju hitove Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button