Kino

SUBOTA, 09.04. u 17.00 SATI NEDJELJA, 10.04. u 17.00 SATI

DIVLJI SPIRIT

Divlji Spirit – sink

IZVORNO IME: Spirit Untamed
REDATELJ: Elaine Bogan

ŽANR: animirani

ULOGE: Nika Barišić, Iva Visković Križan, Mirela Videk Hranjec, Darko Janeš
TRAJANJE FILMA: 88 min

GODINA: 2021

DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim.
Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.
Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.
Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom Spirit: Stallion of Cimarron nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button