Kino

PETAK 6.10 i SUBOTA 7.10 u 18.00, NEDJELJA 8.10. u 17:00 / VRAPČIĆ RICHARD 2 (SINK)

Što nam donosi Vrapčić Richard 2?

U novoj animiranoj avanturi cijela obitelj će moći uživati u Richardovom putovanju od pernatog autsajdera do ptičjeg heroja. Kiki će pokazati nove disko plesne pokrete koje ne smijete propustiti, Olgin imaginarni prijatelj Oleg će dobiti svoj glas, a Richard možda pronađe i ljubav u drskoj vrapčici Samiji, vođi slatke, pernate bande vrabaca. A bio bi red da i Zaman koji je zaljubljen sam u sebe (poput svakog zločestog pauna) dobije što zaslužuje jer onako kako se on ponaša prema Richardovim prijateljima nije nitko zaslužio, bili oni ptica ili jazavac.

Originalni naslov: Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel
U kinu od: 21.09.2023
Dužina filma: 84 minuta(e)
Država/Godina: BEL, DEU, NOR/2023
Žanr: animirani, obiteljski, avantura
Glumci: Tin Rožman, Lana Blaće, Jan Kovačić, Ana Ćapalija, Dražen Bratulić, Goran Malus, Ruben Carević, Paola Slavica, Ivan Đuričić, Goran Vrbanić
Redatelj: Benjamin Quabeck, Mette Tange, Simona Berman
Distribucija: Editus d.o.o.
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

Ulaznice je moguće nabaviti 30 min prije početka projekcije ili rezervirati kartu putem e-maila kino-labin@uciliste-labin.hr. U kino salu dozvoljeno je unošenje grickalica i pića u razumnim količinama. Molimo da tijekom projekcije ne koristite mobitele i da film gledate u miru. Snimanje i fotografiranje nije dozvoljeno. Nakon projekcije molimo da pokupite smeće i bacite u za to predviđene kante.

Organizator zadržava pravo izmjeniti program. Pratite naše kanale za najnovije informacije.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button