Kino

NEDJELJA 15.10. u 19:00 // PUŠTENI S LANCA

Originalni naslov: Strays
U kinu od: 24.08.2023
Dužina filma: 93 minuta(e)
Država/Godina: USA/2023
Žanr: komedija, animirani, avantura
Glumci: Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Randall Park, Brett Gelman, Will Forte
Redatelj: Josh Greenbaum
Distribucija: Editus d.o.o.
Dobna preporuka: (15)

U filmu Pušteni s lanca psi psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku.

Na prvi pogled, Pušteni s lanca je film koji ste vidjeli već toliko puta. Simpatični pas izgubi vlasnika, pa prolazi kroz nevjerojatnu avanturu kako bi mu se vratio… No, ovaj film nema nimalo te pretjerane slatkoće.

Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti na opakim gradskim ulicama njegov nevaljali vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga njegov voljeni vlasnik nikada ne bi ostavio namjerno. Ali jednom kada se Reggie spoji s bostonskim terijerom koji brzo govori i psuje Bugom (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je.

Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je novo štene njenog vlasnika zanemarilo, i Hunter (Randall Park), tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu—zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… I natjera Douga da plati odgrizajući stvar koji voli najviše. (Savjet: to nije njegovo stopalo).

Možda vas zanima i ovo

Back to top button