Gradska galerija

ART & WINE REDIZAJN KRAVATE UZ LA BESTIA IZ ZAGREBA

Povodom Noći muzeja u Gradskoj galeriji Labin

Nakon uspješno provedenog ciklusa kreativnih radionica art&wine tijekom 2023. godine organizatori Turistička zajednica Grada Labina i Pučko otvoreno učilište Labin nastavljaju s programom u nadopunjenom izdanju.

Prva je na redu Radionica redizajna kravate koja će se u Noći muzeja, 26. siječnja, održati u Gradskoj galeriji Labin s početkom u 18 sati. Vodit će je Ivana Miletić Kunkušak i Ivana Plavčić, vlasnice zagrebačkog modnog brenda La Bestia.

“Posebno smo vezane uz Labin budući da jedna naša pridružena “beštija” Daniela živi u Ripendi. Često dolazimo kod nje na radionice pa čak imamo i mali kutak sa izloženim kreacijama u njenom showroomu OPG-a Mirakul” – ponosno ističu voditeljice.

Radionica je predviđena za 25 sudionika, a kotizacija obuhvaća trošak sudjelovanja na radionici, materijal, zakusku pripremljenu od strane restorana Velo Kafe i zlatom nagrađen pjenušac Vinarije Juričić, na prestižnom međunarodnom ocjenjivanju vina ‘Concours Mondial de Bruxelles’. Kroz predstavljanje pjenušca voditi će vas sommelier Denis Peteani iz istoimenog hotela Peteani. Hotelu Peteani nedavno je na Danima hrvatskog turizma, po izboru Slobodne Dalmacije uz podršku Hrvatske turističke zajednice i Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela dodijeljena nagrada „Adrian“ za najbolji mali obiteljski hotel.

Kroz cijelu večer, svojom posebnom energijom i kreativnošću vodit će vas poznata i osebujna poetesa Roberta Razzi.

Nakon radionice svaki polaznik sa sobom nosi jedinstvenu kreaciju koju može nositi, ali i prigodno pokloniti dragoj osobi.

Prijave je moguće izvršiti OVDJE zaključno s 25. siječnja.

Po primitku prijave Pučko otvoreno učilište Labin će sudioniku poslati putem maila račun za plaćanje kotizacije koja iznosi 30 EUR. Potvrdu o uplati kotizacije potrebno je zaključno s 25. siječnja 2024. poslati na mail uciliste@uciliste-labin.hr. Potvrda tj. dokaz o uplati potvrđuje sudjelovanje na radionici, bez potvrde o uplati nije moguće sudjelovati na radionici. Plaćanje je moguće isključivo putem transakcijskog računa.

La Bestia je modni brand osnovan 2017.godine i  smješten u samom centru Zagreba. Ivana Miletić Kunkušak i Ivana Plavčić sve izrađuju same: odjeću, modne dodatke i ukrase za dom tako da su skroz predane “slow fashion” principu. Izrađuju male serije ili unikate od kvalitetnih materijala ne prateći trendove, već njegujući  prepoznatljivi stil koji su kupci prigrlili kao svoj. Njihove kreacije se mogu nositi godinama. Njihova je moda održiva, svevremenska i nimalo trendovska pa nemaju potrebu sezonski predstavljati nove kolekcije nego stvaraju intuitivno, u trenucima inspiracije. Svoje kreacije upotpunjuju originalnim unisex t-shirtima i hudicama kao urbanim svakodnevnim modnim komadima koje ukrašavaju originalnim tiskom kojeg također same rade. Također od ostataka tkanina izrađuju torbice, šoping torbe, šalove, marame, rukavice, glamurozne ovratnike kao i unikatne ukrase za dom koji su sto posto reciklirani i ekološki prihvatljivi kao što su i božićna drvca i ukrasna srca.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button