NovostiObrazovanje odraslih

Završeni tečajevi jezika i Osposobljavanje za njegovatelja/icu

Priveli smo kraju tečaj španjolskog jezika prvih 70 sati, te nastavljamo s tečajem i naravno upisujemo nove polaznike u početni tečaj. Španjolski se jezik dosta brzo usvaja, budući ga imate prilike slušati na televiziji, gledajući filmove i serije na španjolskom jeziku. Naše polaznice su zadovoljne i vesele se nastavku učenja i druženja. Do početka ljeta imat će završen prvi stupanj te će se moći samostalno snalaziti u komunikaciji.

Uz tečaj Španjolskog, kraju se privode i tečajevi engleskog jezika i hrvatskog jezika za strance. I u ovim tečajevima došli smo do kraja prvog modula i naravno nastavljamo dalje.

Program osposobljavanja za Njegovatelja/icu starijih i nemoćnih osoba, je većim dijelom odrađen. Polaznici su odslušali teoriju i položili ispit, a sada slijedi ono zbog čega su i krenuli u ovaj program, a to je naravno praksa u Domu za starije osobe, kojom će zaokružiti svoje učenje odnosno osposobljavanje. Želimo im sreću u radu i skori pronalazak posla u ovoj hvalevrijednoj struci koja će nam svima jednog dana biti potrebna.

Više informacijama o našoj ponudi možete saznati na broj telefona 099 2005 700 ili na mail obrazovanje@uciliste-labin.hr.

 

Možda vas zanima i ovo

Back to top button