KazališteNovosti

ČETVRTAK 29.2. u 20:00 // IVICA LAZANEO (SPLICKA SCENA) – ŠTO TI MISLIŠ SA SVOJIM ŽIVOTOM?

SplickaScena se vraća u Labin, a nakon kolektivnog gostovanja u siječnju u četvrtak 29. veljače u solo izdanju nasmijavat će vas brački komičar Ivica Lazaneo sa svojim prvim showom “Šta ti misliš sa svojim životom?Vidimo se u subotu 29. veljače u 20h u Kino Labin!

Cijena ulaznice 10€

FIZIČKA PRODAJA:

  • Pučko otvoreno učilište Labin (Radno vrijeme pon-pet 07-15h)
  • Na dan showa na ulazu ako ih ostane u prodaji

Ulaznice možete kupiti online na linku: https://core-event.co/events/labin-ivica-lazaneo-sta-ti-mislis-sa-svojim-zivotom-stand-up-comedy-show-4bdb/

O showu:

Ovo je moj prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz prvih 5 godina karijere, dođite i nasmijte se na moj račun… piće plaćati sami! „Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE na splickascena@gmail.com

Možda vas zanima i ovo

Back to top button