NovostiObrazovanje odraslih

Upišite se na edukativnu radionicu MALA ŠKOLA NOVCA

Edukacija prilagođena ženama

U današnje vrijeme doživljajne ekonomije gdje se (gotovo) sve može kupiti novcem važno je pravilno raspolagati istim za postizanje dugoročno održivih ciljeva. Nerazumijevanje osnovnih pojmova često dovodi do nezadovoljstva čak i kod onih koji mjesečno mogu generirati više prihoda. Zbog općeg jačanja znanja na području upravljanja novcem usmjerili smo se posebno na žensku populaciju jer smatramo da je važno kontinuirano osnaživati žensku ulogu u zajednici.

Edukativne radionice na temu novca i upravljanja svojim vremenom i navikama su namijenjene zaposlenim i samozaposlenim ženama, da postanu sretnije, smirenije i zadovoljnije i žive život o kojem sanjanju. Voditeljica radionica je edukatorica osobnog rasta i razvoja, certificirani NLP (neuro lingvističko programiranje) trener za financije i zastupnica u osiguranju, Andreja Marčec. Edukativna radionica traje 8 tjedana. Susreti su jednom tjednom u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, a teme koje će se obrađivati slijede u nastavku:

  1. tjedan Uvod u financijsku pismenost
  2. tjedan Riješite se uvjerenja o novcu, koja vam ne služe
  3. tjedan Napravite analizu osobnih financija
  4. tjedan Naučite upravljati novcem
  5. tjedan Razvijte vještinu odlučnosti
  6. tjedan Postavite i ostvarite financijske ciljeve
  7. tjedan Naučite navike uspješnih i bogatih ljudi
  8. tjedan Rezime gradiva, pitanja i odgovori.

Nudimo tri termina, srijedom i subotom. Prije podne srijedom od  9:30 do 11h, poslijepodne srijedom od 18 do 19:30h ili subotom od 9 do 10:30h. Radionice započinjemo sa minimalno 5 polaznika / maksimalno 10.

Cijena edukacije iznosi 250 EUR, plativo u dvije jednake rate.

O predavačici

Andreja Marčec (40), od početka 2021.g.  konzultantica je za osobne i poslovne financije, te od 2022. i profesionalni NLP coach. Formalno obrazovanje završila je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje i usavršava te je završila  tečaj za njegovateljicu, položila državnu licencu kod Hrvatske agencije za nadzor financija (Hanfa) za zastupnika u osiguranju, certificirani je coach kod beogradskog NLP Instituta Slavice Squire i surađuje s međunarodnom financijskom institucijom Smart money solutions u vlasništvu Smiljana Morija.

Više o predavačici i njezinom djelovanju saznajte na službenoj stranici OVDJE. 

Vršimo upise putem maila obrazovanje@uciliste-labin.hr ili na broj telefona 099 2005 700. Za dodatne informacije također stojimo na raspolaganju, stoga nas kontaktirajte.

Važno je raditi na sebi i time činiti ovaj svijet boljim mjestom.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button