EU projekti

Projekt Krug

Projekt „KRUG – KultuRa, Umjetnost i Građani“, provodi se u okviru ESF Poziva „Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi“, kao partner POU iz Zagreba.

Ciljevi projekta:

1. Jačanje kapaciteta u području sudioničkog upravljanja, programiranja, financiranja i planiranja u kulturi.

2. Provedba programa i projekata kojima će se doprinijeti stvaranju civilno-javnih partnerstva, podizanju javne svijesti o važnosti sudioničkog upravljanja u kulturi, te inkluzivno-obrazovnom djelovanju na području Zagreba, Splita, Labina i Brestovca.

Projekt je  financiran iz ESF fondova.

PARTNERI U PROJEKTU:

Projekt uključuje organizacije iz različitih regija, različitih urbanih i ruralnih sredina, organizacije koje imaju specifične programske interese i različite kapacitete. To su Pučko otvoreno učilište iz Zagreba, Pučko otvoreno učilište iz Labina, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata iz Splita, općina Brestovac, Udruga Svijet tišine iz Zagreb, Udruga za mlade Alfa Albona iz Labina, Festival Mediteranskog Filma iz Splita, Udruga Slama iz Osijeka. Partnersko povezivanje uvažava sve razlike, ali različitost nastoji iskoristiti kao izvor novih znanja i osnaživanja svih organizacija. Osim toga, njihovo povezivanje na nacionalnoj razini daje širu dimenziju ovim aktivnostima te aktere ne zatvara u okvire lokalne sredine, već ih otvara za povezivanje s drugim zajednicama.

Preuzimanja:
projekt_krug.pdf

Možda vas zanima i ovo

Back to top button