EU projekti

3. Panel rasprava u sklopu aktivnosti “ Most-Kist-Artist”

U petak, 10. srpnja 2020.,  održana je

Panel rasprava u sklopu aktivnosti “ Most-Kist-Artist”

U sklopu projekta KRUG – Kultura, Umjetnost i Građani, Kreiranje i provedba modela civilno-javnog i inkluzivnog partnerstva u kulturi, u Pučkom otvorenom učilištu Labin  održana je Panel rasprava u sklopu aktivnosti “ Most-Kist-Artist”

Osnovni cilj projekta je razvoj civilno-javnog partnerstva Provodi se u sklopu natječaja Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a bavi suradnjom u likovnim, filmskim i glazbenim programima.

Organizator Panel rasprave bilo je Pučko otvoreno učilište Labin, u svojstvu partnera u projektu, zajedno s koordinatorom – Udrugom za mlade Alfa Albona, u projektu koji provodi Pučko otvoreno učilište Zagreb zajedno s partnerima.

Na Panel raspravi raspravljalo se o odrađenim aktivnostima u sklopu aktivnosti Most-Kist-Artist i o otvorenim izložbama mladih i neafirmiranih umjetnika i izložbi radova polaznika likovne radionice Most-Kist-Artist.

Sudionici Panel rasprave su se pozitivno osvrnuli na otvorenja izložbi mladih umjetnika u javnim  prostorima, na uspješno održane likovne radionice osoba 53+ te općenito o pozitivnom ozračju te nadi u buduću uspješnu suradnju udruga, kreativnih pojedinaca i  javnih ustanova u osmišljavanju i realizaciji zajedničkih kulturnih sadržaja .

Možda vas zanima i ovo

Back to top button