EU projekti

Panel rasprava u sklopu aktivnosti “ Most-Kist-Artist”

U petak, 26. lipnja 2020.,  u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Labin održana je

Panel rasprava u sklopu aktivnosti “ Most-Kist-Artist”

U sklopu projekta KRUG – Kultura, Umjetnost i Građani, Kreiranje i provedba modela civilno-javnog i inkluzivnog partnerstva u kulturi, u Pučkom otvorenom učilištu Labin  održana je Panel rasprava u sklopu aktivnosti “ Most-Kist-Artist”

Osnovni cilj projekta je razvoj civilno-javnog partnerstva Provodi se u sklopu natječaja Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a bavi suradnjom u likovnim, filmskim i glazbenim programima.

Organizator Panel rasprave bilo je Pučko otvoreno učilište Labin, u svojstvu partnera u projektu, zajedno s koordinatorom – Udrugom za mlade Alfa Albona, u projektu koji provodi Pučko otvoreno učilište Zagreb zajedno s partnerima.

Na Panel raspravi raspravljalo se o odrađenim aktivnostima u sklopu aktivnosti Most-Kist-Artist i o pripremama za otvorenje izložbi mladih i neafirmiranih umjetnika i izložbi radova polaznika likovne radionice Most-Kist-Artist.

Sudionici Panel rasprave su se pozitivno osvrnuli na datu mogućnost mladim umjetnicima da izlažu svoja umjetnička djela u javnim prostorima, na organizirane likovne radionice kroz koje su osobe starije životne dobi imale priliku usavršiti svoja likovna znanja te kroz rad i druženje iznjedrili niz  konstruktivnih rješenja za sustavnu suradnju udruga, kreativnih pojedinaca i  javnih ustanova.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button