Obrazovanje odraslih

Tjedan cjeloživotnog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Labin

U Tjednu cjeloživotnog učenja, koji se održava od 17. do 23. travnja 2023. godine, Pučko otvoreno učilište Labin sudjelovat će s nekoliko programa.

U ponedjeljak 17. travnja u 18 sati u Gradskoj galeriji Labin održat će se Radionica upoznavanja muzejskih zanimanja – Upoznajte zanimanja kustos/kustosica i muzejski tehničar/tehničarka. Na „Radionici upoznavanja muzejskih zanimanja“ javnosti će se približiti funkcioniranje i organizacija rada u muzejskim i galerijskim ustanovama te pobliže objasniti koja su stručna muzejska zvanja, njihov opis poslova, potrebno obrazovanje i vještine. Kroz predavanje, razgovor i razgled posjetitelji će moći pobliže upoznati navedena zanimanja.

Početak: 18:00 h
Trajanje: 90 min
Lokacija: Gradska galerija Labin, prizemlje Ul. 1. Maja 5
Predbilježbe: galerija@uciliste-labin.hr

U četvrtak 20. travnja od 10 do 15 sati, u novim prostorima, na adresi Istarska 1, II kat održat će se Dani otvorenih vrata, gdje će se zainteresirani građani upoznati s našom ponudom programa obrazovanja. Posjetitelji će se moći informirati o postojećim programima koje nudimo na Učilištu i predložiti neke nove edukacije na kojima bi željeli sudjelovati.

Početak: 10:00 h
Trajanje: 5 h (do 15:00 h)
Lokacija: Istarska 1, II kat (zgrada MUP-a, ulaz stepenište prema Spomeniku rudaru borcu)
Predbilježbe: obrazovanje@uciliste-labin.hr
Individualno ili grupno savjetovanje s andragoškom voditeljicom prof. Barbarom Pindulić Faraguna.

U petak 21. travnja u večernjim satima od 18 do 20 sati, predavači, stručni suradnici Učilišta i osposobljeni polaznici programa obrazovanja odraslih pri Pučkom otvorenom učilištu predstavit će četiri programa zanimanja: Pčelari, Komercijalisti, Dadilje i Njegovateljice. Posjetitelji će imati priliku postaviti pitanja na kraju svakog izlaganja koje će trajati u prosjeku pola sata po pojedinom programu.

Početak: 18:00 Pčelari, 18:30 Komercijalisti, 19:00 Dadilje, 19:30 Njegovateljice
Trajanje: 120 min
Lokacija: Istarska 1, II kat (zgrada MUP-a, ulaz stepenište prema Spomeniku rudaru borcu)
Predbilježbe: obrazovanje@uciliste-labin.hr

Pozivamo sve zainteresirane građane da nam se pridruže u navedenim danima na besplatnim radionicama koje smo za njih pripremili. Radujemo se novim susretima i druženjima. Svi ste dobrodošli!

Možda vas zanima i ovo

Back to top button