Obrazovanje odraslih

Održan Tjedan cjeloživotnog učenja (17. – 23.04.2023.)

U 17. tjednu cjeloživotnog učenja na Pučkom otvorenom učilištu Labin, održan je Dan otvorenih vrata, 20. travnja od 10 do 15h. Svi zainteresirani građani informirali su se o postojećim programima, trajanju i mogućem početku edukacije. Naša vrata i dalje ostaju otvorena svaki četvrtak od 8 do 15 sati.

U petak, u kasnijim popodnevnim satima, od 18h do 20h, na Pučkom učilištu, održane su radionice odnosno kratke prezentacije programa osposobljavanja za zanimanje Pčelar/Pčelarica, Dadilja i Njegovateljica starijih i nemoćnih osoba te program prekvalifikacije za zanimanje Komercijalist/Komercijalistica. Programe su prezentirali
nastavnici, predavači, stručni suradnici i osposobljeni polaznici koji su došli iznijeti svoje iskustvo učenja i rada nakon završetka osposobljavanja. Prezentacije su protekle u dobrom ozračuju, dobili smo nove informacije i ideje za buduće obrazovanje odraslih.

Početak Tjedna cjeloživotnog učenja održano je predstavljanje muzejskih zanimanja kustos i muzejski tehničar te posjet depou Narodnog muzeja Labin.

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima kao i našim stručnim suradnicima na odvojenom vremenu i spremnosti da svoje znanje i ideje, iskustva i savjete podjele s ostatkom građanstva.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button