Obrazovanje odraslih

ZAPOČELI UPISI U PROGRAME UČENJA STRANIH JEZIKA

„Nakon uspješno provedenih radionica/tečajeva tijekom svibnja i lipnja, započinjemo s upisima za sve jezike koje nudimo na Učilištu, uz novitete. Naime, u proteklom smo vremenu verificirali tečaj španjolskog jezika te time omogućili stjecanje dodatnih vještina i znanja za zainteresirane. Isto je učinjeno i za tečaj hrvatskog jezika za strance. Po popunjenju grupa tečajevi će započeti u rujnu. Iskoristite priliku za usavršavanjem!“ – poručila je ravnateljica Učilišta, Renata Kiršić.

Želite li naučiti novi jezik? Steći osnove ili unaprijediti svoje znanje iz engleskog, njemačkog španjolskog, portugalskog, francuskog ili talijanskog jezika. Kroz redovni tečaj/radionicu, od 70 odnosno 140 sati steći ćete osnove odabranog stranog jezika i dobiti Uvjerenje o znanju prvog stupnja jezika koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

U ponudi imamo i hrvatski jezik za strance, budući da na našem području obitava sve više stranih državljana radnika. Poznavanje osnove jezika u velike pomaže čovjeku u svakodnevnom snalaženju u novoj okolini.

Dokumenti potrebni za upis (preslike):

    • završna svjedodžba srednje škole
    • domovnica
    • rodni list
    • ispunjena pristupnica (vlastoručno potpisana)

Upisi počinju 16. kolovoza, a planirani početak nastave je 18. ili 25. rujna.

Mjesto održavanja: Pučko otvoreno učilište Labin.

Za više informacija kontaktirajte nas na telefon 099 2005 700 ili na e-mail: obrazovanje@uciliste-labin.hr.

 

Možda vas zanima i ovo

Back to top button