Obrazovanje odraslih

Radionice Engleskog jezika za djecu – novo u ponudi!

Učenje stranog jezika uvijek je zabavno

Na Pučkom otvorenom učilištu Labin, moguće je upisati djecu u radionice iz engleskog jezika. Radionice će biti podijeljene u dvije grupe, za djecu od 3 do 6 godina i za djecu prvog i drugog razreda (7-8 godina).

Za skupinu mlađe djece, radionica će trajati 45 min, jednom tjedno, a za stariji uzrast 60  minuta. Cijena radionice je na mjesečnoj bazi, 30 eura za uzrast od 3 do 6 godina i 35 eura za uzrast od 7 do 8 godina. Termini su utorkom i četvrtkom u popodnevnim satima od 16h do 16h:45h i od 16h do 17h. Upisujemo grupe od najviše 8 djece po grupi. Radionice će se održavati jednom tjedno u periodu od 9 mjeseci, počevši od 03.10.2023. – 30.06.2024.

Učenje novog jezika lakše je u djetinjstvu, a djeca se pri tom mogu zabaviti, družiti i steći nove prijatelje. Kroz zabavne jezične aktivnosti, pjesme, igre,  priče te adekvatno dobi prilagođenim edukacijskim materijalima, djeca na jednostavan način brzo i s lakoćom uče i usvajaju odabrani strani jezik uče bez straha, kroz igru i zabavu.

Iva Rabac, nastavnica je pedagoškog usmjerenja sa položenim Engleskim jezikom te ima dugogodišnje iskustvo u radu u odgojno – obrazovnom sustavu uključujući nastavu engleskog jezika. Spremna na rad s mališanima kroz razne aktivnosti koje će potaknuti dječju radoznalost i istraživački duh.

Predbilježbe zaprimamo na mail adresu: obrazovanje@uciliste-labin.hr. Kad se grupa popuni javit ćemo Vam se kako bi ispunili upisnicu, potpisali ugovor i uplatili upisninu.

Radionice bi se održavale u Parku kraj Spomenika Rudaru borcu na otvorenom, a u slučaju lošeg vremena u učionicama u zgradi Pučkog učilišta Labin, Istarska 1.

Možda vas zanima i ovo

Back to top button