Obrazovanje odraslih

STRATEŠKO PLANIRANJE U KULTURI

Vitomira Lončar vodi trening za profesionalni i osobni razvoj od 26.-28.01.2024.

Pučko učilište grada Labina institucija je koja vjeruje da znanje pokreće svijet. Nakon dvije godine rada pod novim vodstvom i postignute stabilnosti poslovanja vrijeme je za novi iskorak.

Ovog tjedna, od petka do nedjelje 26.- 28.01.2024., svakim danom od 9 do 15 sati s pauzama na adresi Aldo Negri 11 (kino). Pučko učilište Labin ugostiti će Vitomiru Lončar, poznatu hrvatsku glumicu, producenticu, osnivačicu i ravnateljicu kazališta Mala scena, te profesoricu-mentoricu na Školi za kulturu i medije, Sveučilište Eurasia, Xi’an, Kina.

Ona će nam na trodnevnoj strateškoj radionici sadržajno prikazati kako podići kapacitete polaznika u području kulturnih i javnih politika, razumijevanje važnosti strateškog planiranja u vremenu sve brže promjene, u organizacijama kulture kao i na svim razinama. Znanja i vještine koja se dobivaju ovim treningom početna su točka drugačijeg promišljanja rada svakog pojedinca i organizacije.

Plan rada po danima pronađite OVDJE.

Ukoliko smatrate da se nalazite u ulozi osmišljavanja, provedbe, podupiratelja ili korisnika kulturnog sektora, a želite promjenu na lokalnoj razini i utjecaj na javne politike pozivamo vas da se prijavite na radionicu i učite s nama.

Obavezna je prijava putem obrasca OVDJE.

Organizator osigurava materijale za rad i osvježenje tijekom edukacije. U program nije uključen ručak. Kotizacija za sudjelovanje na treningu iznosi 30 EUR za sve dane. Plaćanja kotizacije oslobođeni su dionici iz labinske gradske uprave, javne ustanove kojima je osnivač Grad Labin, udruge koje svoje programe sufinanciraju putem javnih potreba u kulturi Grada Labina.

Pozivamo vas da pratite našu web stranicu i društvene mreže kako biste bili upoznati s novostima koje će uslijediti nakon ove edukacije!

Možda vas zanima i ovo

Back to top button