KazališteNovosti

MADE IN BOSNIA BY Hazim Mujčinović

Četvrtak 23.05.2024. u 20.00 sati

Melathron events donosi u sklopu istarske turneje stand up komediju Made in Bosnia by Hazim Mujčinović. Specifičan je to cjelovečernji show koji komičnim interpretacijama publiku vodi na put kroz vrijeme, geografiju, prostor, ekologiju, medije, zanimanja, umjetnost, filmsku industriju, te obrađuje neizostavne teme o ljubavi na bosanski način, sportskim komentatorima, nogometu, navijačima, djeci…

On je htio, želio i postao – glumac, ali realnost življenja sve nas nagoni na dodatne poslove koji, u ovom slučaju, glumu čine unosnim poslom…

Ovaj show već 10 godina živi na scenama i u klubovima u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini.

U 90 minuta vrhunskog showa doživjet ćete najveseliju noć, u svakom smislu, a danima ćete u razgovorima ponavljati replike izgovorene na večeri stand up komedije.

Izreka “Lijep k’o glumac”, u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Danas svi svima glume, a Hazim je priznao da je porno glumac . Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznaćete ako dođete na nastup.

Ulaznice po cijeni od 12 eur je moguće kupiti u pretprodaji na Pučkom otvorenom učilištu Labin radnim danom od 8 do 14 sati ili sat vremena prije početka predstave na dan predstave. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim  (link). 

 

 

Možda vas zanima i ovo

Back to top button